Serduszka jagodowe z kremem czekoladowo-pomarańczowym
Jagodowe serca z kremem czekoladowo-pomarańczowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 166 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, Krem czekoladowo-pomarańczowy, ciasto francuskie z kremem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serduszka jagodowe z kremem czekoladowo-pomarańczowym, Czekoladowo-Pomarańczowe Serca Kakaowe, oraz Czekoladowe bułeczki z kremem czekoladowo-pomarańczowym i pomarańczową marmoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dwóch lekko masłem 12-przez 15-calowych blach do pieczenia, za pomocą wąskiej szpatułki, kształt 1/4-filiżanki porcje kremu ciasto francuskie do serc 3 cali w najszerszym wymiarze i 3 cali długości w centrum. Dodać V w górnej części serca głęboko, ponieważ tracą one definicji jak piec (patrz notatki).
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375, aż ptysie będą złote, 25 do 35 minut; jeśli pieczenie arkuszy w tym samym czasie w jednym piekarniku, zmień ich pozycję w połowie. Z drewnianym szaszłykiem, poke każdy puff w kilku miejscach, a następnie kontynuować pieczenie, aż złoty kolor, suche i chrupiące, 5 do 8 minut dłużej.
Przenieść pufy do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Serduszka pokroić na pół poziomo. Ustaw każdą bazę na talerzu deserowym i wypełnij kremem czekoladowo-pomarańczowym.
Maliny opłukać i osuszyć; osuszyć. Rozprowadź jagody równomiernie na nadzieniu(w razie potrzeby zachowaj kilka do dekoracji). Ustaw serce nad jagodami.
Dekoruj półsłodkimi czekoladowymi lokami i przesiać cukier puder lub niesłodzone kakao lekko na wierzch.