Serduszka jagodowe z kremem czekoladowo-pomarańczowym

Serduszka jagodowe z kremem czekoladowo-pomarańczowym
Jagodowe serca z kremem czekoladowo-pomarańczowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 166 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, Krem czekoladowo-pomarańczowy, ciasto francuskie z kremem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serduszka jagodowe z kremem czekoladowo-pomarańczowym, Czekoladowo-Pomarańczowe Serca Kakaowe, oraz Czekoladowe bułeczki z kremem czekoladowo-pomarańczowym i pomarańczową marmoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dwóch lekko masłem 12-przez 15-calowych blach do pieczenia, za pomocą wąskiej szpatułki, kształt 1/4-filiżanki porcje kremu ciasto francuskie do serc 3 cali w najszerszym wymiarze i 3 cali długości w centrum. Dodać V w górnej części serca głęboko, ponieważ tracą one definicji jak piec (patrz notatki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375, aż ptysie będą złote, 25 do 35 minut; jeśli pieczenie arkuszy w tym samym czasie w jednym piekarniku, zmień ich pozycję w połowie. Z drewnianym szaszłykiem, poke każdy puff w kilku miejscach, a następnie kontynuować pieczenie, aż złoty kolor, suche i chrupiące, 5 do 8 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Przenieść pufy do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
4
Serduszka pokroić na pół poziomo. Ustaw każdą bazę na talerzu deserowym i wypełnij kremem czekoladowo-pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
5
Maliny opłukać i osuszyć; osuszyć. Rozprowadź jagody równomiernie na nadzieniu(w razie potrzeby zachowaj kilka do dekoracji). Ustaw serce nad jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
6
Dekoruj półsłodkimi czekoladowymi lokami i przesiać cukier puder lub niesłodzone kakao lekko na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn