Ser Pimiento na żyta marmurkowego

Ser Pimiento na żyta marmurkowego
Ser Pimiento na żytnim Marmurku wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 72 centów za porcję. Ta przyprawa ma 159 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz marmurkowy chleb żytni, cebulę, ser śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Pimiento Mac and Cheese, oraz Hot Tex Mex Pimiento Dip Serowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 7 składników w dużej misce; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
1/4 szklanki sera pimiento rozprowadzić na 16 kromkach chleba. Top z pozostałych kromek chleba. Pozostały ser pimiento przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
3
Uwaga: zwiększyć ciepło w ser pimiento dodając do 1 (4-uncja) puszka marynowanych papryczek jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn