Sajgonki

Sajgonki
Przepis sajgonki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od dietetyka zjada ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Mieszanka rzodkiewek, pędy grochu, opakowania ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to {wiosna} sajgonki, Sajgonki, oraz Sajgonki.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Fram Win Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
Fram Wina Chenin Blanc
Fram Wina Chenin Blanc
Szczególny obszar, z którego pochodzą te winogrona, jest w rzeczywistości bliższy Clanwilliam niż Citrusdal, ale część dotycząca góry jest bardzo prawdziwa. Położone w głębokiej czerwonej piaszczystej glebie, na farmie z widokiem na mekkę raków Lambertsbay z jednej strony i Olifantsriver i bulshoek dam z drugiej strony. Zwarta pikantna kwasowość jest cechą wyróżniającą Chenin blanc z tego obszaru, połącz to z dojrzałością, która dodaje ogromnej złożoności i wiesz, że jest tu wiele miłości.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia78
Magazyn