Ser Marynowany
Marynowany ser może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka twarogu, ząbki czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ser Marynowany, Marynowany Ser Feta, oraz Przystawka Z Marynowanym Serem.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników, mieszając trzepaczką.
Pokrój blok sera Cheddar na pół wzdłuż.
Pokrój poprzecznie na plastry o grubości 1/4 cala. Powtórz procedurę z twarogiem. Ułóż plastry sera na przemian w płytkim naczyniu do pieczenia, stojąc plastry na krawędzi.
Zalać marynatą plastry sera. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 8 godzin.
Przełożyć plastry sera na talerz serwujący w ten sam sposób naprzemiennie, rezerwując marynatę. Łyżka marynaty na plastrach sera.
Podawać z pełnoziarnistymi krakersami (krakersy nie uwzględnione w analizie).