Ser kozi czosnkowo-bazyliowy
Czosnek i bazylia kozi ser może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 23G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 69 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz Bazyl, sól, ocet destylowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Penne z kozim serem i bazylią, Pizza Z Kozim Serem Bazylia, oraz Omlet Z Kozim Serem Bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko kozie wlać do dużego garnka. Gotować na średnim ogniu, aż utworzą się małe pęcherzyki, a mleko stanie się spienione. Nie doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia i wymieszać z octem; odstawić 10 minut, aby skrzepnąć.
Ułóż durszlak podwójną warstwą gazy.
Wlej zsiadłe mleko do gazy, aby oddzielić twaróg od serwatki. Zbierz boki gaznicy i delikatnie wyciśnij jak najwięcej pozostałej serwatki z twarogu.
Umieścić ser w misce i wymieszać z bazylią i czosnkiem. Doprawić do smaku solą, następnie przykryć i przechowywać w lodówce do wystygnięcia.