Semmelknoedel (Pierogi Chlebowe)

Semmelknoedel (Pierogi Chlebowe)
Semmelknoedel (pierogi chlebowe) może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 20g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, bułkę tartą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Chorwackie Pierogi Chlebowe, Wołowina z pierogami chlebowymi, oraz Pisarei e Faso (pierogi chlebowe z fasolą z Piacenzy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Podgrzej mleko, aż zacznie bąbelkować na brzegach, a następnie przelej je na kostki chleba. Krótko wymieszać, aby pokryć chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
3
Niech namoczyć przez 15 minut.
4
Tymczasem, roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości. Pietruszkę wymieszać i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Wymieszać do miski z chlebem wraz z jajkami, solą i pieprzem. Użyj rąk, ściskając ciasto przez palce, aż będzie gładkie i lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Woda powinna mieć co najmniej 3 lub 4 cale głębokości. Gdy woda się zagotuje, zrób testową kluskę o wielkości małej pomarańczy lub mandarynki, poklepując i mieszając między mokrymi rękami. Delikatnie wrzuć do wrzącej wody. Jeśli się rozpadnie, ciasto jest zbyt mokre. W tym przypadku wymieszaj bułkę tartą z resztą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
MandarynkaMandarynka
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Pozostałe ciasto uformować na duże pierogi i ostrożnie wrzucić do wrzącej wody. Gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, a następnie wyjąć na talerz z dużą łyżką szczelinową. Powinny wyjść miękkie, gąbczaste i pyszne!
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn