Seler Korzeń Remoulade
Remoulade z korzenia selera może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 444 kalorie, 3G białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać kapary, sok z cytryny, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Seler Korzeń Remoulade, oraz Korzeń Selera Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Najpierw zrób majonez jako podstawę do remoulade. W robocie kuchennym lub blenderze wymieszaj żółtko, sok z cytryny i musztardę, aż będą gładkie. Po uruchomieniu robota kuchennego lub blendera, dodaj olej w bardzo cienkim strumieniu, aż olej zostanie włączony do jajka i majonez będzie gęsty.
Wymieszać z marynatą, kaparami i pietruszką, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Korzeń selera obrać i zetrzeć na tarce. Aby utrzymać starty korzeń selera przed brązowieniem, natychmiast zamieszaj go w remoulade, aż do włączenia. Przykryj SOS folią i przechowuj w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.