Seitan w sosie orzechowym lub wegetariańskie Gai Tua
Seitan w sosie orzechowym lub wegetariańskie Gai tua może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 726 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.83 za porcję. Jeśli masz wegetariański sos ostrygowy, cebulę, pastę curry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Spróbuj Seitan Satay z sosem orzechowym, Wegetariańskie wędzone seitan BBQ żeberka, oraz Wegetariańska miseczka z makaronem Udon z pikantnym sosem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz imbir, czosnek i pastę curry w małej misce. Powoli wlać 1/4 szklanki mleka kokosowego; mieszając, aż mieszanina będzie gładka. Delikatnie mieszać w seitan, powłoka seitan z marynaty. Przechowywać w lodówce przez 30 minut do 1 godziny. Im dłużej pozwolisz mu moczyć, tym bardziej aromatyczny seitan będzie smakować!
Wymieszać razem pozostałe mleko kokosowe, masło orzechowe, cukier, olej roślinny, tamari, sos czosnkowy chili, i sos ostrygowy w średniej misce. Nie martw się, jeśli nie jest całkowicie zmieszany: podczas gotowania różne substancje będą się wspaniale łączyć. Odstawić SOS.
Lekko płaszcz dużą patelnię z gotowania sprayu; dodać posiekaną cebulę; gotować na dużym ogniu przez 3 do 4 protokół, lub aż cebula jest miękka. Mieszać w seitan, i gotować, aż seitan jest ogrzewany przez, o 7 protokół.
Wlać sos i wymieszać do połączenia.
Wymieszać w szpinaku i zielonej cebuli; gotować 3 protokół, lub aż sos zgęstnieje i szpinak jest gotowane.