Seared Catfish Creole
Smażony Sum Creole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,71 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 74g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Ten przepis służy 8. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Mieszanka masła, suma, popękany pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sum Kreolski, Kanapki Z Sumem Kreolskim, oraz Kanapki Z Sumem Z Kreolskim Majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Osuszyć suma i rozprowadzić warstwę musztardy na powierzchni.
Umieść popękany pieprz na talerzu i wciśnij powleczony sum do pieprzu, aby był dobrze przykryty.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na dużej patelni na średnim ogniu. Sum smażymy od 3 do 5 minut z każdej strony lub do momentu, aż ryba zacznie się smażyć widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio