Seafood Plateau
Seafood Plateau to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś pazury kraba, lód, sos chrzanowy koktajlowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Płaskowyż Meksykański, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza*.
Instrukcje
Doprowadzić 6 szklanki wody do wrzenia; dodać krewetki, i gotować 3 do 5 minut lub po prostu aż krewetki skręcić różowy.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; krewetki obrać i devein, w razie potrzeby, pozostawiając ogony nienaruszone.
Doprowadzić 1 szklankę wody i wina do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodać małże; przykryć i powrócić do wrzenia. Gotować 4 do 5 minut. Natychmiast usuń otwarte małże za pomocą łyżki szczelinowej. Kontynuuj gotowanie pozostałych Małży 2 do 3 minut; inne mogą się otworzyć. Należy wyrzucić nieotwarte małże.
Ułóż 3 stopniowane tace lub patelnie do pizzy i 2 stopniowane cokole do ciast, używając największej tacy jako podstawy, a kończąc na najmniejszej; bezpieczne tace z kwiatową gliną. Kopiec tacki z lodem. Ułóż owoce morza na lodzie.
Dekoruj cytrynowymi klinami.
Podawać natychmiast z sosami.