Scratch Boston Cream Pie
Scratch Boston Cream Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, masło, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Boston Cream Pie Parfaits od podstaw, Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj dno okrągłej patelni sprężynowej 9 cali i dno linii okrągłym pergaminem. Zostawić strony ungreased.In miskę miksera stojącego, ubić jajka przez 3 minuty. Stopniowo dodawać cukier i ubijać przez 10 minut dłużej. W międzyczasie mąkę i proszek do pieczenia przesiać i odstawić.
Połącz masło, mleko i sól w dużej szklanej miarce lub rondlu i podgrzewaj, aż mieszanina się zagotuje, a masło stopi
Dodać ekstrakt waniliowy i odstawić.Z mikserem na małej prędkości lub ręcznie wymieszać mieszaninę mąki do ubitej mieszaniny jaj.
Wyjąć 2 szklanki tej mieszaniny i umieścić ją w mniejszej misce do mieszania, a następnie wymieszać z gorącą mieszaniną mleka.
Dodaj to wszystko z powrotem do głównej miski i beat na niskie lub średnie niskie, aż będzie gładka.
Wlać ciasto na patelnię, ustawić patelnię na blasze do pieczenia i piec przez około 45 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować i ostudzić na około pół godziny na patelni.
Usuń boki formy sprężynowej i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Ciasto podzielić poziomo i wypełnić kremem z ciasta.
Mleko i połowę cukru umieścić w średnim rondlu i doprowadzić do delikatnego wrzenia.W oczekiwaniu na rozgrzanie się mieszanki mlecznej ubijamy pozostały cukier do żółtek, aż będzie gęsty i blady.
Połączyć mąkę i skrobię kukurydzianą w małej filiżance lub misce, a następnie ubić mieszaninę mąki/skrobi do mieszaniny jaj/cukru.Kiedy mleko dojdzie do wrzenia, ubijaj kubek gorącego mleka do mieszaniny jaj, aby temperować i rozcieńczać, a następnie wlewaj wszystko do rondla, stale ubijając. Krem z ciasta zagęści się niemal natychmiast. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż 1 lub 2 duże pęcherzyki pękną na powierzchni (może to potrwać minutę lub dwie ,ale pomaga zabić enzymy, które powodują przerzedzenie).
Zdjąć z ognia i ubić na maśle i wanilii.
Przełożyć krem do ciasta do czystego pojemnika. Naciśnij kawałek pergaminu na powierzchnię i ostudzić do temperatury pokojowej.Do glazury połączyć 1/3 szklanki ciężkiej śmietany i 1 łyżka syropu kukurydzianego w 2 szklanki szklanki miarki.
Podgrzewać w kuchence mikrofalowej przez około 30 sekund lub aż krem będzie bardzo gorący, a następnie mieszać w 4 uncje posiekanej półsłodkiej czekolady. Mieszaj do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. W tym momencie będzie trochę cienki, więc niech ostygnie do nieco grubszej konsystencji i łyżką nad ciastem.