Scotch rosół II

Scotch rosół II
Scotch rosół II wymaga mniej więcej 12 godzin i 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 185 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 18 fanów. Jeśli masz jęczmień, pieprz, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako napój. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Bulion Szkocki, Bulion Szkocki, oraz Bulion Szkocki.

Instrukcje

1
Aby zrobić wywar, włóż do dużego garnka golonki jagnięce, 3 cebule, 3 rzepy, 2 marchewki, ziarna pieprzu i wodę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, przez 3 godziny. Przejrzyj powierzchnię w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
RzepaRzepa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Usunąć trzonki i wszelkie mięso, które spadło z kości i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Wyjąć mięso z kości i drobno posiekać, a następnie przykryć i schłodzić. Odcedzić wywar, odrzucając warzywa. Ostudzić bulion i przechowywać w lodówce przez noc, lub do momentu, gdy tłuszcz ustawi się na górze i może być odstawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Przykryć jęczmień wodą i moczyć przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Włożyć kolbę do dużej patelni i delikatnie podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać odsączony jęczmień, marchew, cebulę, por, seler i rzep. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, lub aż jęczmień i warzywa są po prostu gotowane. Powrót mięso na patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Dobrze doprawić i podawać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
JęczmieńJęczmień
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
RzepaRzepa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia68
Magazyn