Scotch Bonnet Hot Sauce
Scotch Bonnet Hot Sauce to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 446 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Dobrze sprawdza się jako napój. Jeśli masz czosnek, ocet destylowany, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Łosoś w szkockim sosie ziołowym i grzankach cebulowych, Grillowany kurczak Jerk z sosem Scotch Bonnet i Chutney z Mango, oraz Scotch Bonnet Marmalade Cocktail dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym sosie patelni na średnim ogniu, połączyć olej, papryka, czosnek, cebula, i sól; gotować przez 5 minut, często mieszając.
Wlać wodę i gotować przez 20 minut, lub aż składniki będą miękkie. Często mieszaj.
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Przenieść mieszaninę do blendera i puree, aż będzie gładka.
Wlać ocet i cukier; zmiksować do wymieszania. Przechowywać w lodówce .