Schłodzona zupa z ogórka, awokado i jogurtu
Schłodzona zupa ogórkowa, awokado i jogurtowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką sól, miętę, koperek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzona zupa ogórkowa z awokado z jogurtem i kefirem, Schłodzona Zupa Ogórkowo-Jogurtowa, oraz Schłodzona Zupa Ogórkowo-Miętowa Jogurtowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać jogurt, czosnek, sól, przyprawy i 2 szklanki zimnej wody w dużej misce.
Dodaj ogórek, awokado, miętę i koperek, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Każdą porcję skropić 1 łyżeczką. olej.