Schłodzona Zupa Arbuzowa

Schłodzona Zupa Arbuzowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj schłodzonej zupy arbuzowej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 101 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz fetę, miętę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Schłodzona Arbuzowa Sałatka Feta, Schłodzona Zupa Grochowa, oraz Schłodzona Zupa Grochowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę arbuza z miętą i cukrem w misce. Odstawić. Pozostałe 8 szklanek arbuza, sok z cytryny, wino i imbir zmiksować w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
ArbuzArbuz
ImbirImbir
CukierCukier
MiętaMięta
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić 1/2 godziny. Odcedzić zupę; podzielić na 8 misek. Top każdy z 1/8 Puchar reserved arbuza i 1 łyżeczka feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Ser FetaSer Feta
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Self
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn