Schab Z Grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowany Schab spróbować. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 442 kalorie, 54g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ocet winny, sos sojowy, schab i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab Z Grilla, Schab Z Grilla Azjatyckiego, oraz Cytrusowe Polędwiczki Wieprzowe Grillowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać ketchup z sosem sojowym, miód, ocet i musztarda, aż połączone.
W dużej patelni żaroodpornej, rozgrzać olej, aż się połysk. Sezon schab z solą i pieprzem i podsmażyć go na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym, o 6 protokół.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz wieprzowinę przez 30 minut. Wieprzowinę posmarować sosem barbecue i smażyć przez około 10 do 15 minut dłużej, lub do momentu, w którym termometr błyskawicznie odczytuje się w środku pieczenia 14
Przełożyć schab na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut.
Dodaj pozostały sos barbecue na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż sos jest lekko karmelizowany, 5 do 6 protokół. Cienko pokroić wieprzowinę i podać ciepły sos barbecue obok.