Schab Z Dijon
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka dodatków: liście bazylii, musztarda dijon, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Pomarańczowa-Dijon, Miód Dijon Musztarda Schab, oraz Schab z kością w sosie Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce. Mieszankę musztardy Rub równomiernie na pieczeni.
Ułożyć pieczeń na aluminiowej patelni brojlerów wyłożonej folią.
Piec w temperaturze 475 przez 20 minut. Zmniejszyć ogień do 350, i piec 50 do 55 więcej minut lub aż termometr mięsa włożony w najgrubszej porcji rejestruje 15
Wyjąć z piekarnika i odstawić 15 minut lub aż termometr osiągnie 160 przed krojeniem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy McCormick Grill Mates Montreal Steak Seasoning.