Schab pieczony ziołowo-czosnkowy z sosem miodowo-musztardowym
Ziołowo-czosnkowy Schab pieczony z sosem miodowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 28g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, czosnek, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek zioło NY Strip pieczeń z sosem śmietanowym musztardowym, Schab Ziołowo-Musztardowy, oraz Schab Ziołowo-Musztardowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać dużą, żaroodporną patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej; dodać wieprzowinę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia.
Powrót patelni na średnim ogniu.
Dodać masło, tymianek, pietruszkę, rozmaryn i czosnek; gotować, mieszając, aż pachną, około 1 minuty. Wymieszać panko i 1 łyżeczkę soli; gotować, mieszając, aż panko będzie złote, około 2 minut.
Tosty przełożyć na kawałek wosku lub pergaminu.
Umyć wieprzowinę z 2 łyżkami musztardy i zwinąć w tosty bułkę tartą, aby pokryć. Powrót powlekanej wieprzowiny na patelni. Połówki główki czosnku w poprzek i dodać do patelni. Pieczeń do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka rejestrów wieprzowiny 145 Stopni F, około 45 minut.
Przełożyć wieprzowinę i czosnek na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut.
Tymczasem umieść patelnię na średnim ogniu.
Dodaj miód, pozostałą 1/3 szklanki musztardy i 1/4 szklanki wody i mieszaj do połączenia. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 2 protokół. Pokrój wieprzowinę i podawaj z pieczonym czosnkiem i sosem musztardowym.