Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wolno pieczonego schabu z melasą i glazurą balsamiczną. Jedna porcja zawiera 862 kalorie, 73g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka ząbków czosnku, gałązek rozmarynu, gałązek tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną, Slow Cooker brązowy cukier Schab z glazurą balsamiczną, oraz Grillowany Schab pieczony z balsamiczną i malinową polewą Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz ocet balsamiczny z cebulą i 2 gałązkami tymianku i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki, około 10 minut.
Przenieść mieszaninę do kubka żaroodpornego.
Dodaj wywar do rondla i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zredukowane do 1 szklanki, o 10 protokół.
Dodać redukcję balsamiczną i gotować, aż płyn zgęstnieje i zmniejszy się do 2/3 szklanki, około 15 minut.
Odcedzić sos balsamiczny.
Przenieść 1/4 szklanki sosu do małej miseczki i rezerwy. Resztę wrzucić do rondla i wymieszać z melasą, musztardą i pokruszoną czerwoną papryką; pozostawić do ostygnięcia.
Pieczenie wieprzowe ułożyć na dużej blasze i obficie doprawić solą. Płaszcz Pieczenie z glazury i odstawić na 30 minut, szczotkowanie od czasu do czasu (glazura będzie zsunąć się z mięsa).
Ustaw stojak w dużej patelni do pieczenia.
Przenieś pieczenie na stojak, pozwalając glazurze kapać z powrotem na prześcieradło. Pieczenie ułożyć pozostałymi 4 gałązkami tymianku, czosnkiem i rozmarynem, doprawić solą.
Dodaj 1/2 cala wody do patelni i piecz wieprzowinę przez około 2 i pół godziny, aż będzie bogato szkliwiona i natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część pieczenia rejestruje 14
Dodać wodę do patelni, gdy wyschnie i od czasu do czasu smażyć mięso sokami z patelni.
Przenieść pieczenie do deski do krojenia i przykryć luźno folią.
Odstawić na 20 minut. Pieczenie pokroić w kotlety i ułożyć na półmisku.
Skropić sosem balsamicznym i podawać.