Schab Nadziewany Jabłkowo-Szałwiowy

Schab Nadziewany Jabłkowo-Szałwiowy
Apple-szałwia Nadziewane kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.58 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liście szałwii, mieloną paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Schab Nadziewany Szałwią Jabłkową, Kotlety Wieprzowe Z Jabłkiem I Szałwią, oraz Kotlety wieprzowe z farszem jabłkowo-szałwiowym.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i następne 3 składniki, i smażyć 10 minut lub aż warzywa będą miękkie i płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać mieszankę farszu i bulion; mieszać, aż płyn się wchłonie. Wymieszać z szałwią, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki, 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i zmielonej czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Farsz MixFarsz Mix
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BulionBulion
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
4
Odstawić na 20 minut.
5
Wyciąć nadmiar tłuszczu z każdego kotleta wieprzowego i przeciąć szczelinę w 1 stronie każdego kotleta, aby utworzyć kieszeń. Łyżka mieszanki farszu równomiernie do każdej kieszeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
FarszFarsz
6
Połączyć pozostałe 4 łyżki pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu. Obie strony nadziewanych kotletów natrzeć równomiernie 2 łyżkami oleju, a natkę pietruszki rozprowadzić równomiernie na kotletach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
7
Kotlety gotować w pozostałych 2 łyżki gorącego oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, partiami, 2 minuty z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieścić na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
9
Dodaj 1 szklankę wody do dna brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
10
Piec w temperaturze 375 przez 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
12
Dekorować, w razie potrzeby.
13
* 1/2 łyżeczki przetartej szałwii można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia PrzetartaSzałwia Przetarta
14
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy farszu ziołowego Pepperidge Farm
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
15
Mix.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn