Schłodzona zupa ze świeżej kukurydzy z krabem Królewskim

Schłodzona świeża zupa kukurydziana z krabem Królewskim może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 131 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, udka kraba królewskiego, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Schłodzona zupa ze świeżej kukurydzy z krabem Królewskim, Schłodzona zupa kukurydziana i krabowa, oraz Schłodzona zupa kukurydziana z krabem i olejem z Chile.
Instrukcje
Pociąć muszle kraba nożycami kuchennymi; muszle rezerwowe. Grubo posiekać Krab; schłodzić.
Połączyć muszle, kukurydza, 4 1/2 szklanki wody, i czerwona papryka w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 20 minut lub aż kukurydza jest bardzo delikatna. Odrzuć pociski.
Połowę mieszanki kukurydzy umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Proces do gładkiej. Naciśnij puree mieszanki kukurydzy przez drobne sito nad miską, zastrzegając płyn; wyrzucić ciał stałych. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną kukurydzy. Wymieszać z mlekiem, szczypiorkiem i czarnym pieprzem. Chill 2 godziny. Top z reserved crabmeat.