Scary Barbecue Snack Mix

Scary Barbecue Snack Mix
Scary Grill Snack Mix może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz chili w proszku, popcorn, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 40%. Podobne przepisy to Scary Barbecue Snack Mix, Chex ® Barbecue Snack Mix, oraz Straszne Banany.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 149° ze stojakiem w środku. Nasmarować blachę do pieczenia olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz popcorn, chipsy tortilla, krakersy serowe i orzechy kukurydziane w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SeroweKrakersy Serowe
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
KukurydzaKukurydza
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wyjmij patelnię z ognia i ubijaj w sosie barbecue, sosie Worcestershire, cukrze, papryce, chili i czosnku w proszku i Tabasco, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos BarbecueSos Barbecue
PaprykaPapryka
Sos TabascoSos Tabasco
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
5
Mieszanka sosu barbecue mżawka na przekąskę wymieszać i mieszać aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
6
Równomiernie rozprowadzić mieszaninę w blasze do pieczenia i piec, mieszając i obracając mieszaninę co 10 minut, w sumie 40 minut. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu (będzie chrupiący, gdy ostygnie), a następnie rozbić na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
* Mieszanka przekąsek przechowuje się w hermetycznym pojemniku do 1 tygodnia.* Jeśli chcesz popcorn własny, zalecamy użycie popper gorącym powietrzem. Aby skończyć z co najmniej 6 filiżanek, użyj 1/4 filiżanki ziaren.
Składniki, których będziesz potrzebować
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 27 dolarów za butelkę.
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Nasze Ghost Pines Zinfandel łączy owoce z hrabstw San Joaquin, Sonoma i Lake, aby podkreślić to, co najlepsze w każdym z tych fenomenalnych hrabstw produkujących Zinfandel. Zinfandel 2014 otwiera się bogatymi, złożonymi aromatami dojrzałego dżemu malinowego, pękniętego pieprzu i pysznego dębu. Na podniebieniu wino oferuje intensywne, jammy smaki czarnej wiśni, boysenberry, brown spice i cola oprawione bujną strukturą i długim, wielowarstwowym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn