Scallion and mozzarella Cornbread
Scallion i Mozzarella Cornbread może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki nadziewane pimiento, mozzarellę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dwa mięso chili z cebulką kukurydzianą, Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam, oraz Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {tosty francuskie Nadziewane mozzarellą} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Obficie spryskaj szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali za pomocą oleju roślinnego w sprayu do gotowania. Odstawić.
W średniej misce, wymieszać mieszankę chleba kukurydzianego, maślanka, roztopione masło, jajka, oliwki, szalotki, i ser, aż mieszanina tworzy grubą, grudkowaty ciasto. Za pomocą szpatułki rozprowadzić ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec na złoty kolor, 25 do 30 protokół. Pozostawić chleb kukurydziany do ostygnięcia na patelni przez 15 minut.
Pokroić w kwadraty 1 1/2 cala i podawać.
Uwaga kucharza: aby usunąć gotowane chleb kukurydziany łatwo z naczynia do pieczenia, pierwsza linia dno i boki z 2 kawałki papieru pergaminowego, każdy 7 cali szerokości i 15 cali długości, dzięki czemu nadmiar pergaminu zwisać boki. Po ugotowaniu i ostudzeniu użyj nadmiaru papieru pergaminowego jako uchwytów, aby usunąć chleb kukurydziany z patelni. Obrać pergamin i pokroić w kwadraty.