Scallion and mozzarella Cornbread

Scallion and mozzarella Cornbread
Scallion i Mozzarella Cornbread może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki nadziewane pimiento, mozzarellę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dwa mięso chili z cebulką kukurydzianą, Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam, oraz Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {tosty francuskie Nadziewane mozzarellą} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Obficie spryskaj szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali za pomocą oleju roślinnego w sprayu do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce, wymieszać mieszankę chleba kukurydzianego, maślanka, roztopione masło, jajka, oliwki, szalotki, i ser, aż mieszanina tworzy grubą, grudkowaty ciasto. Za pomocą szpatułki rozprowadzić ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cornbread MixCornbread Mix
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec na złoty kolor, 25 do 30 protokół. Pozostawić chleb kukurydziany do ostygnięcia na patelni przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Pokroić w kwadraty 1 1/2 cala i podawać.
5
Uwaga kucharza: aby usunąć gotowane chleb kukurydziany łatwo z naczynia do pieczenia, pierwsza linia dno i boki z 2 kawałki papieru pergaminowego, każdy 7 cali szerokości i 15 cali długości, dzięki czemu nadmiar pergaminu zwisać boki. Po ugotowaniu i ostudzeniu użyj nadmiaru papieru pergaminowego jako uchwytów, aby usunąć chleb kukurydziany z patelni. Obrać pergamin i pokroić w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn