Sałatka ziemniaczano-Grochowa ze szczypiorkiem Aïoli
Sałatka ziemniaczano-Grochowa ze szczypiorkiem Aïoli może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 338 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka majonezu, łodyg selera, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowane krewetki ze szczypiorkiem cytrynowym Aioli, Chrupiące krewetki Herbed ze szczypiorkiem Aioli, oraz Chrupiące krewetki Herbed ze szczypiorkiem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 25 protokół.
Ziemniaki pokroić w ćwiartki.
Przenieść do dużej miski; dodać ocet i wrzucić do herbu.
Wymieszać z selerem naciowym i groszkiem.
Ubić majonez, 5 łyżek szczypiorku, musztardę, czosnek i pieprz cayenne w małej misce do wymieszania.
Dodać do mieszanki ziemniaków i wrzucić. Obficie doprawić solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę, aby umożliwić mieszanie smaków. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Posypać pozostałą 1 łyżką szczypiorku i podawać.