Sałatka Ziemniaczana Ze Szczypiorkiem Cytrynowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ziemniaczanej ze szczypiorkiem cytrynowym. Ten przepis służy 8. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, sok z cytryny, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka z ziemniaków, boczku i szczypiorku, Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem I Szczypiorkiem, oraz Sałatka ziemniaczano-Grochowa ze szczypiorkiem Aïoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości.
Drenaż. Cool; cover and chill. Wymieszać z cebulą.
Połączyć majonez, posiekany świeży szczypiorek, świeży sok z cytryny, sól i świeżo zmielony czarny pieprz w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę majonezu do mieszaniny ziemniaków; wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Rzodkiewki posypać mieszanką ziemniaczaną tuż przed podaniem.