Sałatka ziemniaczana z łososiem i fasolką
Pan Seared Salmon and fasolka Sałatka ziemniaczana Verts jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 455 kalorii, 30g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś cienką cebulę, cytryny, kamienną musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Zapiekane piersi z kurczaka z izraelskim kuskusem, granatem i fasolką, Łosoś zapiekany z sałatką z fasoli, oraz Nadziewana polędwica wołowa z fasolką i Puree z korzenia ziemniaczano-selerowego.
Instrukcje
W przypadku łososia: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. na patelni saute na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek i pozostaw do ogrzania.
Łososia posypać solą i pieprzem, a następnie dodać do patelni. Przesmaż łososia z pierwszej strony, aż zbrązowieje, 3 do 4 protokół. Następnie odwróć filety i powtórz proces, zmniejszając ciepło do średniego dla drugiej strony. Na tym etapie ryby będą średnie. Zakończ w piekarniku, aby uzyskać dodatkowe pożądane gotowanie. Po ugotowaniu wycisnąć cytryny na rybę i na patelnię i pozostawić łososia na odpoczynek podczas gotowania warzyw.
Dodać olej z pestek winogron do patelni saute na dużym ogniu i pozostawić do ogrzania. Następnie dodać ziemniaki i cebulę, gotowanie, aż cebula zmięknie, 3 do 4 protokół. Następnie dodaj fasolę, czosnek, sok jabłkowy, sok z cytryny i musztardę, zmniejszając ogień do średniego. Gotować, aż fasola zmiękną, ostatni 3 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem.
Podawać sałatkę w środku talerza. Top z łososiem i skropić sosem jarzynowym.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.