Sałatka ziemniaczana z pieczoną czerwoną papryką

Sałatka ziemniaczana z pieczoną czerwoną papryką to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z agawy, olej canolan, pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Sałatka ziemniaczana z pieczoną czerwoną papryką i boczkiem, oraz Wegańskie puree ziemniaczane & kalafior z pieczoną papryką & karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim garnku dodaj ziemniaki, trochę soli i wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Gotować ziemniaki aż tylko miękkie, 12 do 15 protokół. Odcedzić i podzielić ziemniaki.
W małym szklanym słoiku połącz olej, musztardę, ocet, Syrop z agawy i czosnek. Energicznie wstrząsać, aż do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem.
Połącz ziemniaki i czerwoną paprykę w dużej misce do mieszania. Wrzuć winegret. Doprawić solą i pieprzem.
Udekoruj szalotki, jeśli używasz.