Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem Na Ciepło

Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem Na Ciepło
Ciepła sałatka ziemniaczana z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz cebulę, ocet winny, świeże liście koperku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Ciepła sałatka ziemniaczana z boczkiem, Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem Na Ciepło, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem Na Ciepło dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki razem w małej misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj ziemniaki do garnka osolonej zimnej wody. Doprowadzić do wrzenia, na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 20 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i umieścić w dużej misce. Przykryć folią, aby utrzymać ciepło, jeśli to konieczne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Dodaj boczek do dużej patelni saute i gotować, aż chrupiące na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy na arkusze i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Dodać cebulę, szczypta pieprzu i czosnku do boczku i smażyć do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodaj winegret do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8
Niech gotować, aż zmniejszy się i zagęścić, o 2 do 3 protokół.
9
Dodaj ziemniaki, koperek i boczek na patelnię i wrzuć do płaszcza z dressingiem. Pozostawić do gotowania przez 3 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Sałatkę ziemniaczaną przełożyć na półmisek i posypać posiekanym świeżym koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
świeży Koperekświeży Koperek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn