Sałatka ziemniaczana pieczona z papryką i parmezanem
Pieczona Sałatka ziemniaczana z papryką i parmezanem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser parmigiano-reggiano, ząbki czosnku, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana z pieczoną czerwoną papryką, Sałatka ziemniaczana z pieczoną czerwoną papryką i boczkiem, oraz Sałatka z pieczonych ziemniaków i rukoli z parmezanem.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Skropić 1 łyżeczką oleju, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Rzuć dobrze płaszcz. Przykryć i piec w 375 przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 30 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z piekarnika; umieścić ziemniaki w dużej misce.
Dodać paprykę i 5 kolejnych składników (przez czosnek); dobrze wymieszać.
Połączyć pozostałe 2 łyżeczki oleju, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, kminek i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu, mieszając trzepaczką.
Mżawka dressing na mieszaninie ziemniaków, i wrzucić delikatnie do herbu.