Sałatka ziemniaczana pieczona Pata
Sałatka ziemniaczana pieczona Pat może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 263 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól selera, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków I, Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków, oraz Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Tymczasem, umieścić boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, a następnie pokruszyć. Odstaw boczek na bok.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Połączyć ziemniaki, ser Cheddar, smakołyk, cebula, i oliwki w dużej misce. Wymieszać z majonezem, solą selera i czarnym pieprzem.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i posypać boczkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki są rumiane i ser topi się, o 45 protokół.