Sałatka ziemniaczana Herby z ciepłym winegretem z boczku

Sałatka ziemniaczana Herby z ciepłym winegretem z boczku
Sałatka ziemniaczana Herby z ciepłym winegretem z boczku może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 260 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka masła, tymianku, koszernej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym winegretem z bekonu, Sałatka Frisee z ciepłym winegretem z boczku, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym winegretem z boczku.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w rondlu i zalej 2 cale wodą. Obficie dopraw wodę solą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Gdy ziemniaki się ugotują, umieść boczek na zimnej patelni i obróć na średnio-małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj oliwę z oliwek i tymianek na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Smaż boczek i tymianek, aż zaczną się chrupać, około 7 minut; chcemy powoli renderować boczek. Gdy boczek wyrówna część tłuszczu, dodaj cebulę do boczku i gotuj, aż zmięknie, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodaj ocet, masło i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
6
Po ugotowaniu ziemniaków odcedź je i natychmiast dodaj na patelnię ze smażonym boczkiem. Wymieszaj, aby pokryć, w razie potrzeby dostosowując przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodaj pozostałe świeże zioła, wymieszaj i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
8
Sałatkę można podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Dodanie ziemniaków, gdy są jeszcze ciepłe, pomoże im wchłonąć smaki winegret.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn