Sałatka Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ziemniaczanej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 665 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,77 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, jajka, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana, aloo anardana salad / ziemniaczana sałatka z granatu, oraz 5 łatwych pomysłów na zdrową sałatkę wiosenną-grecka sałatka ziemniaczana (bez jajek) - Kot Cora - 50 kobiet w żywności dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w zimnej wodzie w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do medium, pozwalając im gotować do przetargu widelec, o 15 protokół. Na patelni, saute boczek na małym ogniu, aż chrupiące.
Na papierowym ręczniku ułożyć boczek i usunąć tłuszcz.
Ziemniaki odcedzić, ale nie płukać pod zimną wodą. Raczej niech ostygną przez około 6 do 8 minut na patelni z prześcieradłem. W małej misce połączyć ocet, majonez, musztarda, szalotki, cebula, cukier, sól i pieprz.
Przełożyć ziemniaki do miski i posypać boczkiem i jajkami na twardo. Następnie złożyć mieszankę majonezu do ziemniaków i podawać w temperaturze pokojowej.