Sałatka ze świeżą kukurydzą i ziemniakami
Świeża sałatka z kukurydzy i ziemniaków może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, ziarna kukurydzy, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prosto z sałatki kukurydzianej Cob, Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy, oraz Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś ziemniaki i osoloną zimną wodę, aby przykryć do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku; gotować 10 minut lub tylko do miękkości.
Odcedzić i ostudzić 15 minut.
Wymieszać kolendrę i kolejne 4 składniki w dużej misce.
Dodać ciepłe ziemniaki, kukurydza, i pozostałe 3 składniki; wrzucić do herbu.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.