Sałatka ze szpinakiem na ciepło z fasolą Cannellini i krewetkami

Ciepła sałatka szpinakowa z fasolą Cannellini i krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 445 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, oliwa z oliwek, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z krewetek z rukolą, fasolą Cannellini i miętą, Fasola Cannellini Ze Szpinakiem, oraz Ciepła sałatka z krewetek i szpinaku Szechuan.
Instrukcje
Szpinak rozłóż na dużym talerzu. Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 4 protokół.
Odcedzić wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu boczku. Sezon krewetki z solą i pieprzem i gotować z boczkiem na umiarkowanie dużym ogniu, aż tylko biały w całym, o 4 protokół.
Dodać fasolę, doprawić solą i pieprzem i wrzucić do ogrzania, około 1 minuty. Zeskrobać krewetki i fasolę na łóżko szpinaku.
Na tej samej patelni podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać szalotkę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zmiękną, o 1 minutę.
Dodać musztardę na patelni i ubijać w czerwonym occie winnym, a następnie ubijać w pozostałej 1/4 szklanki oliwy z oliwek. SOS doprawić solą i pieprzem, polać sałatką i podawać.