Szpinak i sałatka owocowa miód może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 388 kalorii, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, banany, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 4499 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Tęczowa Sałatka owocowo-szpinakowa z sosem miodowo-imbirowym, Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, oraz Sałatka Miodowo-Owocowa.
Instrukcje
1
Wrzuć szpinak, truskawki, banany, mandarynki, żurawiny i orzechy włoskie razem w dużej misce.
Połącz ocet, olej, miód i czosnek w proszku w słoiku z ciasną pokrywką. Zamknąć słoik i energicznie wstrząsać, aż składniki emulgują się do dressingu; wlać mieszaninę szpinaku.