Sałatka ze szpinakiem i awokado

Sałatka ze szpinakiem i awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 16G białka, oraz 69g tłuszczu. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pranego szpinaku dla niemowląt, oliwy z oliwek, octu po sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brain Power Salad (Sałatka szpinakowa z łososiem, awokado i jagodami), Sałatka ze szpinakiem i awokado, oraz Sałatka ze szpinakiem i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż plastry boczku na dużej, ciężkiej, obramowanej blasze do pieczenia. Pieczeń przez 15 minut lub do złotego koloru, obracając plastry w połowie.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach i ostudzić, a następnie pokroić paski w poprzek na 1-calowe kawałki.
W małej misce ubić ocet sherry z musztardą miodową i doprawić solą i pieprzem.
Ubić oliwę z oliwek, aż się zemulguje.
W misce, wrzucić szpinak, pomidory i szalotki z vinaigrette. Ułóż sałatkę na talerzach, wierzch z pokrojonym awokado i boczkiem i podawaj.