Sałatka ze szparagów i szynki Serrano z prażonymi migdałami

Need a dairy free main course? Sałatka ze szparagów i szynki Serrano z prażonymi migdałami może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 327 kalorii, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 5,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka szparagów, escarole, grubej bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Prażone szparagi i mandarynki z prażonymi migdałami, Smażone szparagi, prażone migdały i ser Manchego, oraz Prażone szparagi z bułką tartą z masłem czosnkowym i prażonymi migdałami.
Instrukcje
Przygotuj dużą miskę lodu i zimnej wody. Szparagi gotować we wrzącej osolonej wodzie, aż będą chrupiące, 2 do 3 minut.
Odcedzić, a następnie odświeżyć w lodowatej wodzie.
Szparagi odcedzić ponownie i osuszyć.
Ciepła 1 łyżka oleju w małej patelni na umiarkowanym ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować migdały, bułka tarta, i kminek, często mieszając, aż do tosty, 3 do 4 protokół. Super.
Dodać pozostały olej do octu w wolnym strumieniu, ubijając aż do emulgacji. Doprawić solą i pieprzem.
Wrzucić escarole z połowy opatrunku i kopiec na talerzach. Ułóż szynkę wokół escarole i sałatkę ze szparagami.
Szparagi skropić pozostałym sosem.
Sałatka posypana mieszanką migdałów i okruchów.