Sałatka z ziemniaków i szynki po niemiecku

Sałatka z ziemniaków i szynki po niemiecku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki z ziemniaków i szynki w stylu niemieckim. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 382 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka pieprzu, selera, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku, Sałatka ziemniaczana po niemiecku z szynką, oraz Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku.

Instrukcje

1
Ziemniaki na parze w parowniku warzywnym ustawione na 1 cal wrzącej wody w szerokim garnku 4-do 5-quart, przykryte, do miękkości po przekłuciu nożem do parowania, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
GarnekGarnek
2
Przełożyć na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Tymczasem szparagi gotować w szerokim garnku 4-do 5-quart wrzącej osolonej wody, odkrytej, aż będzie miękka, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Szparagi przełożyć szczypcami do miski z lodem i zimną wodą, aby przestać gotować, następnie odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Odciąć i rezerwy końcówki, a następnie pokroić łodygi na 1-calowe kawałki.
6
Dodaj końcówki i łodygi do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Boczek gotować w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i ostry, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przenieś łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć, rezerwując kapiele z boczku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
9
Gdy ziemniaki ostygną do ogrzania, pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
10
Dodaj do miski ze szparagami, wraz z boczkiem, szynką, selerem, cebulą, pietruszką i ogórkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
BoczekBoczek
CebulaCebula
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Powrót patelnia z boczku kapie na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać olej, następnie ubić w occie, cukier, musztarda, sól, i pieprz i gotować, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, 30 sekund. Natychmiast wlać gorący sos na sałatkę ziemniaczaną i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn