Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki z ziemniaków i szynki w stylu niemieckim. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 382 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka pieprzu, selera, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku, Sałatka ziemniaczana po niemiecku z szynką, oraz Sałatka Ziemniaczana Po Niemiecku.
Instrukcje
1
Ziemniaki na parze w parowniku warzywnym ustawione na 1 cal wrzącej wody w szerokim garnku 4-do 5-quart, przykryte, do miękkości po przekłuciu nożem do parowania, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Garnek
2
Przełożyć na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
3
Tymczasem szparagi gotować w szerokim garnku 4-do 5-quart wrzącej osolonej wody, odkrytej, aż będzie miękka, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Szparagi przełożyć szczypcami do miski z lodem i zimną wodą, aby przestać gotować, następnie odcedzić i osuszyć.
Powrót patelnia z boczku kapie na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodać olej, następnie ubić w occie, cukier, musztarda, sól, i pieprz i gotować, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, 30 sekund. Natychmiast wlać gorący sos na sałatkę ziemniaczaną i wrzucić do płaszcza.