Sałatka z zieloną fasolą i Radicchio z prażonymi burakami i balsamiczną czerwoną cebulą

Sałatka z zieloną fasolą i Radicchio z prażonymi burakami i balsamiczną czerwoną cebulą to bezglutenowe i wegańskie przepis z 16 porcjami. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, liść laurowy, radicchio, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeliwne domowe frytki z pieczonym Zielonym Chiles, kolendrą, zieloną cebulą, Radicchio i kremowym sosem czosnkowym, Sałatka z figami, zieloną fasolką i Radicchio z orzechami laskowymi, oraz Balsamiczne buraki pieczone z czerwoną cebulą i orzechami laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cebulę, 1/4 szklanki octu i liść laurowy w dużym słoiku lub średniej misce.
Dodaj tylko tyle wody do pokrycia. Obficie doprawić solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić przez noc. (Można przygotować 3 dni wcześniej.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieścić duży kawałek folii na blasze do pieczenia.
Buraki umieścić na środku folii.
Buraki skropić 1 łyżką oleju i 2 łyżkami wody. Top z innym kawałkiem folii; zaciskane krawędzie szczelnie uszczelnić. Buraki pieczone do miękkości po przekłuciu widelcem, około 1 godziny 15 minut. Całkowicie fajne.
Fasolę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 6 minut. Spłucz pod zimną wodą do ostygnięcia.
Pozostałe 6 łyżek octu balsamicznego, 1/2 szklanki oleju, szalotki i tymianku wymieszać w małej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem. (Buraki, fasola i dressing można zrobić 1 dzień wcześniej. Przykryć oddzielnie i przechowywać w lodówce.)
Obrać i pokroić buraki w plasterki o grubości 1/4 cala. Ułóż duże liście radicchio na bardzo dużym talerzu, aby przykryć (zachowaj małe liście do innego użycia).
Cebulę czerwoną odcedzić; rozsypać na rodniku. Ułóż fasolę na cebuli. Ułóż plastry buraków dekoracyjnie na fasoli.
SOS zalać sałatką i podawać.