Sałatka z zielonej fasoli, orzecha włoskiego i fety
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej fasoli, orzecha włoskiego i sałatki Feta. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, koperek, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Zielonej Fasoli Orzechowej, Sałatka z zielonej fasoli i orzechów włoskich, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę pokroić na trzy części i ułożyć w koszu na parze nad wrzącą wodą. Przykryć i pary 15 minut lub do crisp-tender. Natychmiast zanurz w zimnej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i osuszyć.
Wrzucić razem fasolkę szparagową, cebula, ser, i orzechy włoskie w dużej misce. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Ubić razem oliwę z oliwek i 5 kolejnych składników; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Wlać vinaigrette na zielonej mieszanki fasoli, i schłodzić 1 godzinę; wrzucić tuż przed podaniem.