Sałatka z wędzonego pstrąga z kozim serem Croûtes
Need a pescatariańskie danie główne? Sałatka z wędzonego pstrąga z kozim serem Croûtes może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na $8.97 za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo zmielony pieprz, oliwę z oliwek, radicchio i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Spróbuj Wędzonego pstrąga i koziego sera, Kozi ser, pieczony czosnek i grzanki pomidorowe, oraz Sałatka z wędzonymi migdałami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej wymieszać ocet, musztardę Dijon, sól i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodać 1/3 szklanki oleju powoli, ubijając.
Kładziemy plastry bagietki na blasze do pieczenia i szczotkujemy blaty z pozostałą 1 1/2 łyżką oleju. Broil aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika. Obróć plastry i polej każdą z nich plasterkiem koziego sera. Dusić, aż ser będzie miękki i ciepły, o 2 protokół.
Posypać trochę pieprzu na każdym crote.
Tymczasem do dressingu wrzucić szpinak i radicchio.
Połóż sałatkę na talerzach. Na wierzch z pstrągiem i kozim serem.
Dodaj garść fryzy do szpinaku i radicchio.
Rekomendacja win: Francuska Chavignol słynie na całym świecie zarówno z Sancerre, wytwarzanego z sauvignon blanc, jak i z pysznego koziego sera. To nie przypadek, że są wspaniali razem. Spróbuj Sancerre tutaj dla tego samego pysznego efektu.