Sałatka z wołowiny, Broccolini i chleba z salsą Verde
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać wołowiny, Broccolini, i sałatka chleb z Salsa Verde spróbować. Na $14.96 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 893 kalorie, 83g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, gałązki rukwi, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Filet wołowy z salsą Verde, Tacos wołowe z salsą Verde, oraz Salsa Verde Wołowe Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić salsa verde: wir czosnek i anchois w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Sardele
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodaj pozostałe składniki i pulsuj, aż zioła zostaną posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła
1
Wlać około 1/3 szklanki salsa verde do średniej miski. Chill Pozostałe salsa verde, pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj steki do miski, włączyć do Płaszcz, przykryć, i schłodzić co najmniej 2 i do 24 godzin; odstawić w temperaturze pokojowej w ciągu ostatnich 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać grill do średniej (około 350). Umieścić broccolini na oprawie patelni i pędzla z około 1/4 szklanki reserved salsa verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Broccolini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Patelnia
4
Pieczywo posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Olej Do Smażenia
5
Grill chleb, broccolini, i stek, obracając raz, aż chleb jest rumiane i chrupiące (5 do 8 protokół), broccolini jest tender-chrupiące i topy są lekko zwęglone (o 10 protokół), i steki są średnio rzadkie (12 do 17 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Broccolini
Stek
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Przenieś do deski, jak zrobiono; steki namiotowe z folią i pozostaw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
7
Pokrój chleb na małe kawałki i pokrój broccolini na 2 lub 3 kawałki po przekątnej. Pokroić steki po przekątnej na ziarno około 1/2 cala. grube, a następnie pokroić kawałki na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Broccolini
Stek
Chleb
Ziarna
8
Wrzuć rukolę do dużej miski z wystarczającą ilością reserved salsa verde, aby lekko ją pokryć, a następnie przelej na talerz lub talerze. Wrzucić chleb, broccolini, i stek z pozostałych dressing i zorganizować na rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Broccolini
Rukiew Wodna
Chleb
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.