Wiśniowa Wstążka sałatka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bitą polewę, żelatynę wiśniową, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Cherry Vanilla Ribbon Pie, Ciasteczka żurawinowo-wiśniowe, oraz Pomidor Cherry, Wstążka Cukinia I Pizza Burrata.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuścić żelatynę wiśniową W 1-1 / 4 szklankach wrzącej wody. Wymieszaj nadzienie.
Wlać do formy pierścieniowej o pojemności 7 filiżanek pokrytej sprayem do gotowania; przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę lub do zgęstnienia, ale nie ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
3
W dużej misce rozpuścić pomarańczową żelatynę w pozostałej wrzącej wodzie. Wymieszać z ananasem. Schłodzić przez około 1 godzinę lub do zgęstnienia, ale nie ustawić.
Wymieszaj bitą polewę, majonez i orzeszki pekan w razie potrzeby; złóż w pomarańczową mieszankę. Łyżka na warstwie wiśni. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do momentu uzyskania twardości. Unmold na talerzu do serwowania.