Sałatka z warzywami i awokado

Sałatka z warzywami i awokado
Mieszane warzywa i sałatka z awokado może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 218 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, sól, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomarańczowo-awokado Sałatka Mieszana, Pomarańczowo-Awokado Sałatka Mieszana, oraz Sałatka Z Zieleni Mieszanej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć oliwę z oliwek, sok z cytryny, musztarda Dijon, czarny pieprz, i sól w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać warzywa sałatkowe; wrzucić do herbu. Top z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
AwokadoAwokado
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn