Sałatka z warzywami i awokado
Mieszane warzywa i sałatka z awokado może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 218 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, sól, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomarańczowo-awokado Sałatka Mieszana, Pomarańczowo-Awokado Sałatka Mieszana, oraz Sałatka Z Zieleni Mieszanej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć oliwę z oliwek, sok z cytryny, musztarda Dijon, czarny pieprz, i sól w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać warzywa sałatkowe; wrzucić do herbu. Top z awokado.