Sałatka z tuńczyka, ciecierzycy i Orzo to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 438 kalorii, 27g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 77 osób. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ząbek czosnku, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Orzo z ciecierzycą, Sałatka kukurydziana z ciecierzycą / Zdrowa Sałatka s, oraz Sałatka Ryżowo-Jęczmienna Z Ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży rondel lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać orzo i gotować do miękkości, ale nadal twarde do kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
3
Odcedzić makaron i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4
Umieścić fasolę garbanzo, ogórek, pomidor, szalotki, czosnek, pietruszka, bazylia i cebula w dużej salaterce, dobrze wymieszać, a następnie dodać orzo i tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1-1/2 Uncji Gin
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wymieszać sok z cytryny, skórkę,biały ocet i oliwę z oliwek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały Destylowany
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać mieszaninę na sałatkę i dobrze wymieszać.Używając 2 widelców, aż dobrze wymieszasz. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować jest cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.