Sałatka z tuńczyka, ciecierzycy, kopru włoskiego i pomarańczy
Sałatka z tuńczyka, ciecierzycy, kopru włoskiego i pomarańczy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 28g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pomarańcze pępkowe, pieprz świeżo mielony, pieprz jalapeño i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka Z Tuńczyka Zapiekana Z Koprem Pomarańczowym, Lekko Peklowany Tuńczyk Z Oliwkami, Pomarańczą I Ogolonym Koprem Włoskim, oraz Sałatka z kopru włoskiego i ciecierzycy.
Instrukcje
1
W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej wymieszaj sok z cytryny, musztardę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
W średniej szklanej lub ze stali nierdzewnej misce, połączyć tuńczyka i ciecierzycy. Delikatnie wymieszać w 1/4 szklanki dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Używając noża Ze Stali Nierdzewnej, obierz pomarańcze do miąższu, usuwając cały biały rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Wyciąć odcinki z dala od membran i odstawić. Wycisnąć 2 łyżki soku z membran do pozostałego dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
6
Dodaj tuńczyka i ciecierzycy, sekcje pomarańczowy, sałata, koper włoski, cebula, jalapeo, i kolendra do dressingu i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Mandarynki, Każda
7
Zalecenie dotyczące wina: zamiast bardziej tradycyjnego Rieslinga, Dodaj do tego tuńczyka Pfalz sptlese z scheurebe. Dzikie, nawet egzotyczne zapachy grejpfruta, skórki pomarańczy, minerałów i krzemienia będą przyjemną i harmonijną niespodzianką.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Darioush Signature Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.