Sałatka z trzech fasolek z rukolą i papryką jest bezglutenowe przystawka. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet z czerwonego wina, fasolę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Sałatka z rukoli z pieczoną krewetką i pieczoną czerwoną papryką Vinaigrette, Sałatka Z Wędzonego Indyka, Czarnej Fasoli, Papryki I Kukurydzy, oraz Sałatka z wędzonego indyka, Czarnej Fasoli, papryki i kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić średni garnek dobrze osolonej wody do wrzenia. Pracując partiami, blanszować fasolę fasolową i żółtą fasolę woskową, aż będzie chrupiąca, około 3 minut na każdą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Fasola Woskowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Przenieś do lodowej łaźni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski Wermutu
3
Drenaż.
4
Fasolę pokroić na kawałki 1/2 cala; przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego