Sałatka z szynką i makaronem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Ranczo szynka i sałatka z makaronem spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 167 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieczonej papryki, szynka, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szynka i ser Pinwheels przygotowanie posiłku z domowej roboty Ranczo Dip, Sałatka makaronowa Ranch BLT, oraz Sałatka makaronowa z grilla Ranch.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w holenderskim piekarniku 4-quart; dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki. Przykryć i podgrzać do wrzenia; gotować 4 minuty.
Ziemniaki wyjąć z wody łyżką szczelinową.
Dodać makaron do wrzącej wody w holenderskim piekarniku; gotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając brokuły przez ostatnie 2 minuty gotowania. Lekko ostudzić ziemniaki, makaron i brokuły. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do całkowitego ostygnięcia.
Wymieszaj ziemniaki, makaron, brokuły, szynkę, paprykę i cebulę w dużej szklanej lub plastikowej misce.
Wymieszać majonez, sos ranczo i pieprz; delikatnie wymieszać z mieszaniną ziemniaków.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 2 godzin przed podaniem.