Sałatka z szynką i figami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z szynką i figami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szynkę, warzywa sałatkowe, figi kalimyrna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiosenna Sałatka z groszkiem i Puszącą się szalotką, Sałatka Z Pieczonych Buraczków Z Podsmażonymi Porami I Boczkiem, oraz Sałatka Buraczana Ze Śmietaną Chrzanową I Słodką Cebulką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szynkę na patelnię; gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane.
Połączyć ocet, olej, miód, musztarda, i sól w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodaj szynkę, zielenina, figi, i migdały do miski; wrzucić dobrze. Ułóż 1 filiżankę sałatki na każdym z 8 talerzy; top każdej porcji z około 1 1/2 łyżeczki sera.