Sałatka z soczewicy z pomidorem i koperkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soczewicy, bazylii, octu z czerwonego wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest świetne. Spróbuj Sałatka z pomidorów i soczewicy, Sałatka z soczewicy i pomidorów, oraz Sałatka Pomidorowa Z Czerwoną Cebulą, Koperkiem I Fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w 2-quart ciężki rondel z soczewicy, czosnek, i 1/2 łyżeczka soli, następnie zmniejszyć ogień i dusić, odkryte, aż soczewica są po prostu miękkie, 15 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Czosnek
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić na dużym sitku, a następnie przenieść do dużej miski.