Sałatka z soczewicy z pomidorem i koperkiem

Sałatka z soczewicy z pomidorem i koperkiem
Sałatka z soczewicy z pomidorem i koperkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soczewicy, bazylii, octu z czerwonego wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest świetne. Spróbuj Sałatka z pomidorów i soczewicy, Sałatka z soczewicy i pomidorów, oraz Sałatka Pomidorowa Z Czerwoną Cebulą, Koperkiem I Fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w 2-quart ciężki rondel z soczewicy, czosnek, i 1/2 łyżeczka soli, następnie zmniejszyć ogień i dusić, odkryte, aż soczewica są po prostu miękkie, 15 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
CzosnekCzosnek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić na dużym sitku, a następnie przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wrzucić gorącą soczewicę z pomidorami, szalotki, koperek, bazylia, ocet, olej, pieprz, i pozostałe 1/2 łyżeczki soli, lub do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
SoczewicaSoczewica
OcetOcet
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
KoperKoper
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn